Q…va nagy baj van ! … vagy lesz ! ? …

Ki fogom magam dühöngeni ! … Sajnos csak így van rá lehetőségem ! …

Mostanában, ha írtam ide valamit, mindig igyekeztem a politikát elkerülve, lehetőleg, javarészt a motorozásról írni … De tegnap Mankával lent voltunk a nagyfaluban a Rendvédelmi szervek demonstációján. Akik ismernek minket azok tudják hogy Manka részéről személyesen érintettek vagyunk a dologban.(Bár sintérsándor kijelentette, hogy civileknek semmi keresnivalója nincs ott, amit zokon is vettem. Pedig igaza van, hiszen egyik rendőrnek sincs családja, akik feltehetőleg civilek. Nekik nincs joguk ott kiállni a családjuk érdekeiért?)   Az ott tapasztaltak sarkallottak arra, hogy billentyűzetet “ragadjak” …

Adott a helyzet amit nem tudom, hogy “kormányunk” és “drága viktátorunk”, direkt talált így ki (esetleg álmodott meg), vagy csak egyszerűen ennyire elképesztő módon OSTOBÁK. Három gondolat ütött szöget a fejembe …

1.-Amikor nem tudom, hogy mi lesz … mert mindenki beszopja … ROSSZ

Tegyük fel, hogy a T. házban ülők OSTOBÁK. Kitalálják ezt a Széll Kálmán tervnek nevezett dolgot, aminek szerves részét képezi a Rendvédelmi Dolgozók szivatása a következő módon. Illetményemelés nincs, (a szintén nagyszerű egykulcsos adórendszerrel még kevesebb is a kisrendőrnek) munkafeltételek javítása nincs, kedvezményes szolgálati nyugdíj nincs, … sőőt akik már nyugdíjasok, azok státuszát is felülvizsgálják, eredménytől függően usgyi vissza dolgozni (ha van hova, ha nincs, akkor 2 egyetemmel menjél közmunkásnak a volt gyanúsítottaid közé)… Tételezzük fel, hogy bekövetkezik, mert  tegnap az “olajszőkítő” pintérsatya által hétfő reggelre tervezett tárgyalások nem vezetnek eredményre.  Mi van ? Szerintem nincs mégegy ilyen idióta állam/kormány, aki a saját erőszakszervezeteit ilyen módon le akarja amortizálni. Hiszen ennek beláthatatlanok a következményei. Mert ha ez így lesz, akkor a rendőr aki még aktív, hogy fog 40-45 (nem parancsnoki beosztásban)-évesen 20-éves bűnözőket kergetni az utcán, ha kitör egy estleges lázadás (ami küszöbön áll teljesen érthetően, hiszen a nép életszínvonala is rohamosan romlik). Ki, kik fogják megvédeni az ő seggüket vagy a többi ember nyugalmát? Akár egymástól (mert ugye egy “lázadás” alkalmával vannak hülyék is az utcán), akár a káoszban az utcára kitévedő bűnözőktől, akik a zavaros vizet kihasználva megpróbálnak hasznot húzni a többségi társadalom kárára. Ez valami horror.

2. – Amikor szintén nem tudom mi lesz … de javarészt mi, a nép szopjuk meg … ROSSZABB

Pártunk és kormányunk és drága vikirályunk ezt az egész történetet direkt találta ki és vezette le ilyen módon, természetesen a rendvédelmi dolgozók tudta nélkül, egy kis külföldi (szerintem tudjátok, hogy kire gondolok, de ha nem, akkor kiírom, hogy izrael) eszmebeli segítséggel. Ugyanis tételezzük fel, hogy a helyzet a következő. A fenntebb említett elvtárs úr (pintérsatya) által beígért hétfő reggeli tárgyalások látszólag eredményre vezetnek. Amitől a dolgozók helyzete nem biztos, hogy változik, de a szakszervezeti vezetők, illetve a szakszervezetek befekszenek a kormány ágyába és a már fenntebb említett népi kezdeményezésre indított lázadás bekövetkeztével az összes rendvédelmi szerv teljes erőbedobással cafrangoknak ver mindenkit olyan módon, hogy 2006. október 23-a ehhez képest kutya fasza. És mivel a nép részéről nincs tovább ellenállás, teljes szívnyugalommal folytathatják “uraink” a szabad rablást, az ország elárulását, a nép kisemmizését. Természetesen úgy, hogy az ő zsebük azért továbbra is növekszik.

3. – Amikor tudom, hogy mi lenne …. szintén MINDENKI szopik … LEGROSSZABB

Ha a hétfői megbeszélés nem vezet eredményre.

Volt 1-2 évvel ezelőtt egy beszéd, amit már tudja a tököm, hogy melyik izraeli vezető, talán sharon mondott, ami arról szólt, hogy “felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot”. Nem is biztos, hogy fel kell nekik vásárolniuk. Hiszen gondoljunk csak bele. Ha úgy szeretnének eladni egy országot, hogy az ne igazán tűnjön fel úgy, hogy eladták, akkor mit csinálnak.

Először is tönkreteszik a hadsereget. Bekövetkezett? Be. Ugyanis nincs már hadseregünk és a rendvédelmi dolgozókba ők is beletartozván ők is harcolnak most a jogaikért. Az a megmaradt kevés.

Szítanak egy óriási viszályt, lehetőleg politikait, ahol is elkezdik lerombolni a rendőrség morálját. Bekövetkezett? Hogyne. 2006 óta – ahol is a rendőrség teljesen lejáratódott a nép előtt – a tapasztalt rendőrök nagy része elmenekült a rendőrségtől (a fenti ok miatt) ki így, ki úgy, akinek sikerült nyugdíjba ment, aki még fiatal volt, az leszerelt. És a lejáratás, a rendőrök bizonytalanságban tartása tovább folytatódik, sőt a mostani akciójukkal erősödik is. Mi lesz a következménye? Kitör egy balhé úgy, hogy a rendvédelmisek csinálják meg és mondjuk a nép is melléjük áll, hiszen nekik is szorul a hurok a torkukon. Mit lehet tenni? Saját fegyveres erő nincs, be kell hívni valakit …. Tovább felesleges is írnom szerintem …

Ez a legutolsó összeesküvés elméletnek tűnik, de gondolkozzunk egy kicsit. Van reális alapja.

Megjegyezném, sőt mi több idézném Béka barátom nagybecsű szavait, hogy a fentieket “nem gondolom, csak ezeken gondolkodom”. Valami lesz, ez biztos és az istenadta népnek egyik sem lesz igazán jó, ez is biztos.

Ebben a posztban igazándiból csak a rendvédelmi dolgozók nyűgjére és problémáira terjedtem ki, és nem említettem a lakosság egyre borzalmasabb helyzetét. Felmondott hitelek, munkanélküliség folyamatos drágulások és még sorolhatnám, de nem fogom sem most, sem később, mert túl hosszú lenne, meg aztán nem is vagyok olyan okos, hogy mindent össze tudjak szedni fejben.

Egy hozzászólás ehhez “Q…va nagy baj van ! … vagy lesz ! ? …”

  • lancelotbeka írta:

    Hehehehe,egyformán jár az agyunk,faterikusz.Az első sorok után nekem is az jutott az eszembe,ha beüt egy éhséglázadással kombinált etnikai alapú polgárháború hazánkban,amit nem lesz rendőr aki szétverjen,jöhet az Inkal,vagy egyéb magánhadsereg,esetleg kampósorrú rendfenntartó küldöttség.
    Tegnap néztem a híradóban,az egyik rendőrszakszervezet vezetője azt mondta,a következő tüntetésen nem tudja garantálni,hogy nem lesz erőszakos a megmozdulás.Kíváncsi vagyok,ki fog ott szétverni kit?

Hózzászólás írása